Rejseguitar

Det her er et indlæg jeg er sikker på kommer til at hjælpe dig med at finde den perfekte rejseguitar.  Som tidligere backpacker har jeg rejst verden rundt med en backpack. Jeg har boet på utallige af hostels  og mødt en masse musikalske mennesker som jeg selv.  Jeg har selv rejst med en rejseguitar og mærket hvilken påvirkning det haft at bruge instrumentet til at møde nye mennesker.  Vigtigst af alt, så ved jeg hvilken ballast det kan have når man har den forkerte størrelse guitar med.

rejseguitar-india

 

Rejseguitar er altid en god idé!

Kan du spille en smule guitar og skal du ud og rejse? Så skal du have en rejseguitar med! Lad mig give dig en historie som inspiration

Buddapest og nye venner gennem rejseguitaren

Sommeren 2016 rejste jeg til budapest alene, for at opleve byen på egen hånd og forventningen om at møde en masse mennesker. Jeg boede på et hostel hvor der var en stille og rolig rooftop bar. En aften var der ikke noget musik, fordi højttalerne var gået i stykker. Vi var en 10 stykker der sad fordelt på 5 borde. Nogen sad alene, andre sad to og to. Der var ingen stemning den aften. Alle sad og kiggede rundt omkring. Men Der var den her israeler der sad alene. Han havde en ukulele med og begyndte lige pludselig at spille og synge på hebraisk. Ingen forstod hvad han sang om, men en efter en begyndte alle at kigge på dem. Der var så en kvinde der spurgte hvad han sang om.  De begyndte at snakke sammen og lige pludselig blev vi andre også interesseret i den her unge mand der spillede på sin ukulele. Til sidst dannede vi en cirkel om ham og han var i centrum. Det endte med at vi alle 10 begyndte at snakke sammen og vi tog i byen senere samlet.

 

 

 

rejseguitar-india
Rejseguitar - Billeder af verden

Du får masser af tid til at lære at spille eller blive bedre til det.

Forhåbentligt giver det inspiration til at tage en rejseguitar med. Selv hvis du ikke god til at spille, så skal du nok lære det. For hvis du skal på en længere rejse, vil du opleve, at der opstår ventetider, eller dage der bare skal fordrives. Her kan man altid tage rejse guitaren frem og fordrive ventetiden, eller bare slappe af efter en rejsedag med guitaren.

Den perfekte rejseguitar

Der findes utallige instrumenter man kan tage med når man rejser. nogle gange har jeg været overrasket over hvad folk kan tage med når de tager ud og rejser. Værst har jeg set rejsende tage deres kæreste eje med ud og rejse. Deres bedste og dyreste guitar, som de mener kan imponerer kun på grund af prisen og modellen. Ret træls følelsen hvis man ender ud i den situation, at den bliver stjålet fordi der ikke er plads til den i et skab man kan låse af.

 

Derfor anbefaler vi at

du køber en ukulele.  Selvom du måske kun kan spille guitar, så vil du hurtig lære at spille ukulele på 0,5.  Selvom der er 2 strenge mindre, så gøre det ikke det svære at spille på en ukulele. Tværtimod lettere.

En ukulele er en perfekt rejseguitar fordi

Den er utrolig let at have med. Så hvis du skal ud på en længere rejse, så er den ikke så tung i tasken.

Størrelsen på ukulelen gøre at du kan have den i næsten alle rejsetasker eller kufferter uden, at der bliver noget bøvl.

Prisen på instrumentet, gøre at du ikke behøver at være så kærlig med den, hvis du nu skulle tabe den eller miste den.

En ukulele er unik forhold til en guitar Du har nok mødt utallige mennesker der spiller på deres guitar, men hvor mange ser du spille på en ukulele? Selvom måden at spille på instrumenterne på, er næsten det samme. Så er der mange der hellere vil holde sig til en guitar fordi det er så mainstream. Skil dig ud og spil på en ukulele når du er ude at rejse. Du vil få opmærksomhed og du vil forbedre dine musikalske sanser.

Vil du gerne købe en ukulele? som rejseguitar 
Læs vores købsguide her inden du køber en